UITZET? 

Wilt u  een leuke uitset kopen voor uw pup of ander leuke spullen voor uw Doodle? Dat kan bij Babette van de Doodleshop of Be Doodle. 

Kijk op www.bedoodle.nl of op www.doodleshop.nl  of klik op het logo. 

VERZORGING: 

Voor info over verzorging of andere slimme Doodle tips kunt u ook een kijkje nemen op de site van Lars van Dongen. Dit is een interessante en informatieve site waar u veel informatie en tips kunt vinden over alles wat met de Labradoodle te maken heeft. 

Kijk op: www.labradoodleinfo.nl of klik op het logo. 

VOEDING: Wij geven onze honden de voeding van Prins.

De reden dat wij voor Prins hebben gekozen is enerzijds vanwege de kwaliteit van de voeding. Bovendien is Prins nagenoeg overal verkrijgbaar, hebben zij een groot assortiment en ook beschikt Prins over een eigen team van deskundigen, het Prins Care Team. Zij geven iedereen die vragen heeft over voeding, verzorging, gezondheid of gedrag van hun hond of kat  advies op maat.

kijkt u op; www.prinspetfoods.nl of klik op het logo. 

HONDENGEDRAG / OPVOEDING? 

Willem Teunisse in een zeer ervaren hondengedragsdeskundige. Hij heeft veel info en ook filmpjes op zijn website gezet over honden gedrag, trainingsmethoden en ook probleemgedrag. Zijn site bevat interessante en zeer lezenswaardige informatie. 

Kijkt u op : www.hpdibbes.nl, bezoek de Facebook pagina van Mr Dibbes of klik op het logo.