Hoera , onze Faye is bevallen !!
Er zijn nog enkele pupjes beschikbaar

Op 27 maart is onze Faye bevallen van 10 prachtige pupjes,  6 teefjes en 4 reutjes. 

We verwachten dat de pupjes van Faye uit zullen groeien tot het medium formaat van ca 47/50 cm met een fleecevacht.   De kleuren crème / gold/  apricot / gold worden.  Het is Faye haar eerste nestje. 

Deze pupjes mogen tussen zaterdag 18 mei en woensdag 22 verhuizen. 

U kunt zich aanmelden voor een pupje van Faye. Stuur ons een leuke mail en vergeet uw telefoonnummer niet erbij te vermelden.  

Hier enkele van de pups : intussen iets meer dan 2 weken oud: de oogjes zijn ook al open! 

Moeder Faye met haar pups 1 dag oud

1 dag oud,.. flink drinken bij moeder. 

moeder
vader

Leest u dit ook even:

Wij vinden het heel leuk als u reageert en voor een pup van Dreamdoodles wilt gaan maar willen u verzoeken om alleen te reageren op bovenstaande nestje als u er goed over nagedacht heeft en als het ook met de andere gezinsleden is besproken. Wij merken de laatste tijd dat dit namelijk niet altijd het geval is geweest. Eveneens merken we, ondanks dat we de verhuisdatum duidelijk vermelden, dat mensen reageren en dat dit vervolgens niet altijd goed uit blijkt te komen. Mocht u wèl een Doodle willen maar op een wat later tijdstip dan het huidige nestje, stuur ons dan even een wat meer algemenere mail met daarin het gewenste tijdstip. 

Liefdevol gastgezin gezocht voor dekreu Quinn.

Dit is Quinn, 1 van onze dek reuen. Quinn is 2 jaar oud en woont al meer dan anderhalf jaar bij ons in huis. We willen onze reuen eerst bij ons op laten groeien en als zij opgevoed zijn dan mogen zij verhuizen naar een gastgezin in de buurt. Voor Quinn zoeken wij een liefdevol gastgezin echt bij ons in de buurt, bij voorkeur in Groessen, Duiven, Huissen, Zevenaar of Westervoort of uiteraard Loo. Indien u hier niet woont heeft het geen zin om op Quinn te reageren. 

Quinn is een leuke, lieve , stabiele Australian Labradoodle. Hij houdt van spelen maar luistert ook goed. Is de bench gewend en gaat daar goed in. Quinn zal een aantal malen per jaar ingezet worden voor een dekking. Dan komen wij hem bij het gastgezin ophalen en brengen hem dan een paar uur later weer terug. In tegenstelling tot een teefje bent u de hond dus niet een langere periode kwijt. 

Quinn is andere honden gewend dus als er al een andere (gecastreerde)  hond in het gastgezin is dan is dat op zich geen probleem, dat zou eerder een pré zijn.  

Lees hieronder waar aan een gastgezin moet voldoen. Denkt u Quinn een fijn thuis te kunnen geven neem dan contact met ons op ! 

                                                                               Dit is Quinn ! 

Gastgezin

************************************

Wij zijn ook altijd op zoek naar gastgezinnen.

Omdat wij niet in staat in zijn om al onze fokhonden thuis te huisvesten werken wij met Gastgezinnen. Dit houdt in dat het gastgezin  een fokhond van ons krijgt die wij gebruiken voor ons fokprogramma.  Om dit voor alle partijen in de praktijk ook goed werkbaar te houden zoeken wij de gastgezinnen in een straal van max. 25 km rondom Loo (Gld.)

Het gastgezin krijgt de hond dan normaliter als pup, op een leeftijd van 8 weken. Deze woont bij het gastgezin en een teefje komt een week vòòr de bevalling bij ons tot het moment dat haar pups verhuizen. Dit gebeurt met 8 weken dus totaal woont zij dan ongeveer 9 weken bij ons. Als u een gezin met jonge kinderen bent, denk er dan goed over na want de kinderen moeten de hond dan straks ook een tijdje missen als zij bij ons is. Uiteraard is het gastgezin welkom om af en toe gezellig op bezoek te komen.  Met een teefje spreken we af dat we daar 3 nestjes mee doen.  Een dek reu woont permanent bij het gastgezin en wordt af en toe door ons voor een dekking ingezet.

Om hiervoor in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden: 

  • Woonachtig in een straal van max 25 km rondom Loo (Gld).

  • Geen gezinsleden met allergie in het gastgezin.

  • Affiniteit en ervaring met honden. 

  • U moet wel voldoende ruimte voor de hond hebben, dus een huis met een tuin. 

  • Ook dient er  wel een klik tussen beide partijen te zijn want we gaan natuurlijk wel een langere samenwerking aan. 

Indien u niet aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet heeft het geen zin om hierop te reageren. 

 Als u hieraan wel voldoet dan vertellen wij u graag meer hierover. Graag ook even uw woonplaats vermelden indien u mailt voor gastgezin. Vergeet uw telefoon er niet bij te vermelden. 

 

Enkele van onze gastgezinnen aan het woord:

Miranda van ons gastgezin uit Ulft:

“Wij zijn met ons gezin al een aantal jaar gastgezin van Dreamdoodles. Dit vinden we zó leuk dat het een beetje uit de hand gelopen is. 

We hebben momenteel met Tess, Beau en Puck 3 Dreamdoodles en met onze Pien is het kwartet compleet.”

Gastgezin Amber en Ward:

“Wij hadden in eerste instantie Simba bij Dreamdoodles gekocht maar vonden het leuk om nog een maatje voor hem te hebben. Daarna hebben we besloten om gastgezin van Coco te worden. Simba en Coco zijn de grootste vrienden.”