Hoera, Puck is bevallen !!
Er is nog 1 pupje beschikbaar!

Op zondag 15 Mei  is Puck bevallen. Zij heeft 7 prachtige pupjes gekregen. De verwachting is dat deze pups uit zullen gaan groeien tot het iets grotere medium formaat. Dat zal ergens tussen de ca 50 en 55 cm gaan worden. De pups mogen vrijdag 8 en zaterdag 9 juli verhuizen.

Alle pupjes hebben een fleecevacht.  U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een leuke pup uit dit nestje want er is nog 1 pupje beschikbaar.   Stuur ons een leuke mail. Vergeet niet uw telefoonnummer erbij te vermelden.

Houd u wel rekening met de grote vakantie. Alleen reageren op een pupje als dit qua vakantie planning ook uitkomt. De pup zou in Nederland mee kunnen naar uw vakantie adres als daar honden zijn toegestaan. De pups mogen nog niet naar het buitenland. Hiervoor hebben zij immers een Rabiës enting nodig. In verband met de inwerkingstijd van deze enting mogen deze pups pas op zijn vroegst op 28 augustus de grens over.

 

Hierboven zijn de pupjes enkele dagen. 

Hierboven zijn ze al weer flink gegroeid en bijna 4 weken oud. 

6 weken oud, bij moeder buiten drinken,…

Hieronder de beide ouders.

                            Moeder Puck                                                                       Vader Jimmy

************************************

Gastgezin

Wij zijn ook altijd op zoek naar gastgezinnen.

Omdat wij niet in staat in zijn om al onze fokhonden thuis te huisvesten werken wij met Gastgezinnen. Dit houdt in dat het gastgezin  een fokhond van ons krijgt die wij gebruiken voor ons fokprogramma.  Om dit voor alle partijen in de praktijk ook goed werkbaar te houden zoeken wij de gastgezinnen in een straal van max. 25 km rondom Loo (Gld.)

Het gastgezin krijgt de hond dan normaliter als pup, op een leeftijd van 8 weken. Deze woont bij het gastgezin en een teefje komt een week vòòr de bevalling bij ons tot het moment dat haar pups verhuizen. Dit gebeurt met 8 weken dus totaal woont zij dan ongeveer 9 weken bij ons.   Een dek reu woont permanent bij het gastgezin en wordt af en toe door ons voor een dekking opgehaald.

Om hiervoor in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden: 

  • Woonachtig in een straal van max 25 km rondom Loo (Gld).

  • Geen gezinsleden met allergie in het gastgezin.

  • Affiniteit en ervaring met honden. 

  • Er moet wel een klik tussen beide partijen zijn want we gaan natuurlijk wel een langere samenwerking aan. 

Indien u niet aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet heeft het geen zin om hierop te reageren. 

 Als u hieraan wel voldoet dan vertellen wij u graag meer hierover. Graag ook even uw woonplaats vermelden indien u mailt voor gastgezin.

 

Enkele van onze gastgezinnen aan het woord:

Miranda van ons gastgezin uit Ulft:

“Wij zijn met ons gezin al een aantal jaar gastgezin van Dreamdoodles. Dit vinden we zó leuk dat het een beetje uit de hand gelopen is. 

We hebben momenteel met Tess, Beau en Puck 3 Dreamdoodles en met onze Pien is het kwartet compleet.”

Gastgezin Amber en Ward:

“Wij hadden in eerste instantie Simba bij Dreamdoodles gekocht maar vonden het leuk om nog een maatje voor hem te hebben. Daarna hebben we besloten om gastgezin van Coco te worden. Simba en Coco zijn de grootste vrienden.”