Hoera Keet is bevallen : nog enkele pups beschikbaar. Mogen rond de rond de kerst verhuizen!

Onze Keet  is gedekt door onze eigen reu Quinn.  Zij is 30 oktober bevallen van 8 prachtige pupjes, 7 teefjes en 1 reutje. Het is een heel mooi en gemêleerd nestje met ook enkele parti pupjes , dat wil zeggen dat ze 2 kleuren hebben, net als papa Quinn.  De pups uit zullen gaan groeien tot het (kleinere) medium formaat, ergens tussen de 45/50 cm. Omdat beide ouders een fleecevacht hebben , hebben de pups dit ook. 

Deze pups mogen tussen donderdag 21 en zaterdag 23 december, dus vlak voor de kerstdagen, verhuizen. 

Er zijn nog enkele pupjes beschikbaar.

 Wilt u ook een mooie Doodle van Keet?  Stuur ons dan een leuke mail waarin u ook iets over u zelf vertelt dan proberen wij op korte termijn contact met u op te nemen. Vergeet ook niet uw telefoon nummer erbij te vermelden. nog 

Wij vinden het heel leuk als u reageert en voor een pup van Dreamdoodles wilt gaan maar willen u verzoeken om alleen te reageren op dit nestje als u er goed over nagedacht heeft en als het ook met de andere gezinsleden is besproken. Wij merken de laatste tijd dat dit namelijk niet altijd het geval is geweest. Eveneens merken we, ondanks dat we de verhuisdatum duidelijk vermelden, dat mensen reageren en dat dit vervolgens niet altijd goed uit blijkt te komen. Mocht u wèl een Doodle willen maar op een wat later tijdstip dan het huidige nestje, stuur ons dan even een wat meer algemenere mail met daarin het gewenste tijdstip. 

Hieronder beide ouders.

vader Quinn
moeder Keet
teefje 1
teefje 2
teefje 3
teefje 4
teefje 5
teefje 6
teefje 7
reutje

Fotogallerij

Intussen alweer flink gegroeid en 4 weken oud.

Uiteraard worden de pupjes iedere 2 weken ontword. Nu ze nog zo klein zijn gaat dat met een ontwormingspasta. Dan worden ze eerst gewogen op de weegschaal.

Alles groeit lekker door. Hierboven zijn de pupjes 14 dagen oud. 

10 dagen oud, de oogjes nog dicht
Moeder Keet met haar pups 1 dag oud
1 dag oud

Liefdevol gastgezin gezocht voor dekreu Quinn.

Dit is Quinn, 1 van onze dek reuen. Quinn is ongeveer 1,5 jaar oud en woont al meer dan een jaar bij ons in huis. We willen onze reuen eerst bij ons op laten groeien en als zij opgevoed zijn dan mogen zij verhuizen naar een gastgezin in de buurt. Voor Quinn zoeken wij een liefdevol gastgezin bij ons in de buurt, bij voorkeur in Groessen, Duiven of Westervoort. 

Quinn is een leuke, lieve , stabiele Australian Labradoodle. Hij houdt van spelen maar luistert ook goed. Is de bench gewend en gaat daar goed in. Quinn zal een aantal malen per jaar ingezet worden voor een dekking. Dan komen wij hem bij het gastgezin ophalen en brengen hem dan een paar uur later weer terug. In tegenstelling tot een teefje bent u de hond dus niet een langere periode kwijt. 

Quinn is andere honden gewend dus als er al een andere (gecastreerde)  hond in het gastgezin is dan is dat op zich geen probleem, dat zou eerder een pré zijn.  

Lees hieronder waar aan een gastgezin moet voldoen. Denkt u Quinn een fijn thuis te kunnen geven neem dan contact met ons op ! 

                                                                               Dit is Quinn ! 

Gastgezin

************************************

Wij zijn ook altijd op zoek naar gastgezinnen.

Omdat wij niet in staat in zijn om al onze fokhonden thuis te huisvesten werken wij met Gastgezinnen. Dit houdt in dat het gastgezin  een fokhond van ons krijgt die wij gebruiken voor ons fokprogramma.  Om dit voor alle partijen in de praktijk ook goed werkbaar te houden zoeken wij de gastgezinnen in een straal van max. 25 km rondom Loo (Gld.)

Het gastgezin krijgt de hond dan normaliter als pup, op een leeftijd van 8 weken. Deze woont bij het gastgezin en een teefje komt een week vòòr de bevalling bij ons tot het moment dat haar pups verhuizen. Dit gebeurt met 8 weken dus totaal woont zij dan ongeveer 9 weken bij ons. Als u een gezin met jonge kinderen bent, denk er dan goed over na want de kinderen moeten de hond dan straks ook een tijdje missen als zij bij ons is. Uiteraard is het gastgezin welkom om af en toe gezellig op bezoek te komen.  Met een teefje spreken we af dat we daar 3 nestjes mee doen.  Een dek reu woont permanent bij het gastgezin en wordt af en toe door ons voor een dekking ingezet.

Om hiervoor in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden: 

  • Woonachtig in een straal van max 25 km rondom Loo (Gld).

  • Geen gezinsleden met allergie in het gastgezin.

  • Affiniteit en ervaring met honden. 

  • U moet wel voldoende ruimte voor de hond hebben, dus een huis met een tuin. 

  • Ook dient er  wel een klik tussen beide partijen te zijn want we gaan natuurlijk wel een langere samenwerking aan. 

Indien u niet aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet heeft het geen zin om hierop te reageren. 

 Als u hieraan wel voldoet dan vertellen wij u graag meer hierover. Graag ook even uw woonplaats vermelden indien u mailt voor gastgezin.

 

Enkele van onze gastgezinnen aan het woord:

Miranda van ons gastgezin uit Ulft:

“Wij zijn met ons gezin al een aantal jaar gastgezin van Dreamdoodles. Dit vinden we zó leuk dat het een beetje uit de hand gelopen is. 

We hebben momenteel met Tess, Beau en Puck 3 Dreamdoodles en met onze Pien is het kwartet compleet.”

Gastgezin Amber en Ward:

“Wij hadden in eerste instantie Simba bij Dreamdoodles gekocht maar vonden het leuk om nog een maatje voor hem te hebben. Daarna hebben we besloten om gastgezin van Coco te worden. Simba en Coco zijn de grootste vrienden.”