Hoera, we hebben weer mooie pups !!

We hebben goed nieuws, we hebben weer pups ! Coco is bevallen van 8 prachtige pupjes ! 

Er zijn nog enkele pups beschikbaar en Puck verwacht binnenkort ook pups.

 

Op maandag 20 februari  zijn de pups van Coco geboren. Coco heeft een mooi nestje met 7 reutjes en 1 teefje gekregen.   Coco is met haar 45 cm een mini en ze is  gedekt door Frankie, een prachtige  reu die oorspronkelijk uit Amerika komt. Hij is eveneens met zijn 51 cm een iets grotere medium Labradoodle.  Wij hebben deze combinatie al eens eerder gedaan en die pups zijn uitgegroeid tot ca 45/48 cm schofthoogte, dus het kleinere formaat.   De pupjes hebben allemaal een fleecevacht. 

Deze pups mogen 14 en 15 April verhuizen. Er zijn nog enkele pupjes van Coco beschikbaar. 

Wilt u het nieuwe jaar ook goed beginnen met een fijne huisgenoot? Stuur ons dan een leuke mail ! Kijk ook op de andere pagina voor onze werkwijze. 

3 Weken oud. De oogjes zijn al open,..

Intussen alweer flink gegroeid en 10 dagen oud.

Hierboven zijn de pups 1 dag oud.

Moeder Coco
Vader Frankie

Wilt u ook een pup van Coco?
Stuur ons een leuke gemotiveerde mail.

Graag alleen reageren als u serieus bent en er goed over nagedacht heeft dat het ook uitkomt om een pup uit dit nestje te hebben. 

Verwacht medio april: Pups van Puck en Frankie.

Intussen is ook Puck gedekt en de vader is net als bij Coco ook Frankie. Puck is zwanger en 15 April uitgerekend. Mogelijk zal ze iets eerder bevallen. De verwachte verhuisdatum van haar pupjes zal dan het weekend van 3 of 10 juni zijn, afhankelijk van de geboorte datum. De pups van Puck zullen iets groter zijn dan die van Coco. Ze zullen naar verwachting uitgroeien tot het ( iets grotere) medium formaat. De kleuren zullen waarschijnlijk crème of apricot worden , dus de kleuren van beide ouders.  

Moeder Puck
Vader Frankie

Wilt u ook een fijne pup van Puck? Laat het ons weten en stuur een leuke gemotiveerde mail. 

Gastgezin

************************************

Wij zijn ook altijd op zoek naar gastgezinnen.

Omdat wij niet in staat in zijn om al onze fokhonden thuis te huisvesten werken wij met Gastgezinnen. Dit houdt in dat het gastgezin  een fokhond van ons krijgt die wij gebruiken voor ons fokprogramma.  Om dit voor alle partijen in de praktijk ook goed werkbaar te houden zoeken wij de gastgezinnen in een straal van max. 25 km rondom Loo (Gld.)

Het gastgezin krijgt de hond dan normaliter als pup, op een leeftijd van 8 weken. Deze woont bij het gastgezin en een teefje komt een week vòòr de bevalling bij ons tot het moment dat haar pups verhuizen. Dit gebeurt met 8 weken dus totaal woont zij dan ongeveer 9 weken bij ons.  Met een teefje spreken we af dat we daar 3 nestjes mee doen.  Een dek reu woont permanent bij het gastgezin en wordt af en toe door ons voor een dekking ingezet.

Om hiervoor in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden: 

  • Woonachtig in een straal van max 25 km rondom Loo (Gld).

  • Geen gezinsleden met allergie in het gastgezin.

  • Affiniteit en ervaring met honden. 

  • Er moet wel een klik tussen beide partijen zijn want we gaan natuurlijk wel een langere samenwerking aan. 

Indien u niet aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet heeft het geen zin om hierop te reageren. 

 Als u hieraan wel voldoet dan vertellen wij u graag meer hierover. Graag ook even uw woonplaats vermelden indien u mailt voor gastgezin.

 

Enkele van onze gastgezinnen aan het woord:

Miranda van ons gastgezin uit Ulft:

“Wij zijn met ons gezin al een aantal jaar gastgezin van Dreamdoodles. Dit vinden we zó leuk dat het een beetje uit de hand gelopen is. 

We hebben momenteel met Tess, Beau en Puck 3 Dreamdoodles en met onze Pien is het kwartet compleet.”

Gastgezin Amber en Ward:

“Wij hadden in eerste instantie Simba bij Dreamdoodles gekocht maar vonden het leuk om nog een maatje voor hem te hebben. Daarna hebben we besloten om gastgezin van Coco te worden. Simba en Coco zijn de grootste vrienden.”