Onze contactgegevens luiden: 

DREAMDOODLES

LOO, (Gld. , nabij Arnhem)  

Bezoek uitsluitend op afspraak.

Interesse in een van onze pups? 

Stuur een leuke gemotiveerde mail naar: dreamdoodles@upcmail.nl  

Wilt u al,s u mailt, ook iets over u zelf (gezinssituatie ) vertellen en naar welk formaat (  Medium of Standaard) u op zoek bent.  Het Mini formaat kunnen wij niet meer aanbieden.  Op onze puppypagina staan de nestjes waarvan wij de pups op korte termijn beschikbaar hebben. Het kan ook zijn dat dit nu niet goed uitkomt en dat u wat later in het jaar een pup wilt hebben. In dat geval kunt u ook mailen maar dan kan het even duren voordat u antwoord krijgt van ons omdat wij nooit zover vooruit werken. Ook staat op een van de pagina’s onze werkwijze omschreven. 

Vergeet u ook niet om uw woonplaats en uw telefoonnummer erbij vermelden.

Mails zonder telefoonnummer nemen wij niet in behandeling!!!

Gezien de enorme vraag naar pups op dit moment zijn wij niet in de gelegenheid om alle mails die wij ontvangen ook daadwerkelijk te beantwoorden. 

Aan het beantwoorden van alle aanvragen hebben wij bijna een dagtaak. Mocht u geen reactie van ons ontvangen dan daarvoor onze excuses. 

Ook verkopen wij geen pups buiten Nederland omdat deze pas na 15 weken i.v.m. de Rabiës enting mogen verhuizen en dat vinden wij niet in het belang van de pup. 

Volg ons ook op Instagram : we zijn hier niet heel erg actief mee maar af en toe posten we iets. 

Stuur ons geen berichtjes via Insta want die worden niet gelezen maar doe het via de mail. 

Wij zien uit naar uw reactie!