Onze contactgegevens luiden: 

DREAMDOODLES

LOO, (Gld. , nabij Arnhem)  

Bezoek uitsluitend op afspraak.

Interesse in een van onze pups? 

Stuur een leuke gemotiveerde mail naar: dreamdoodles@upcmail.nl  

Wilt u al,s u mailt, ook iets over u zelf (gezinssituatie ) vertellen en naar welk formaat (  Medium of Standaard) u op zoek bent.  Het Mini formaat kunnen wij niet meer aanbieden.  Op onze puppypagina staan de nestjes waarvan wij de pups op korte termijn beschikbaar hebben. Het kan ook zijn dat dit nu niet goed uitkomt en dat u wat later in het jaar een pup wilt hebben. In dat geval kunt u ook mailen maar dan kan het even duren voordat u antwoord krijgt van ons omdat wij nooit zover vooruit werken. Ook staat op een van de pagina’s onze werkwijze omschreven. 

Vergeet u ook niet om uw woonplaats en uw telefoonnummer erbij vermelden.

Mails zonder telefoonnummer nemen wij niet in behandeling!!!

Graag ook even uw aandacht voor het volgende : wij merken de laatste tijd dat mensen gericht reageren op een nestje dat wij op dat moment hebben.  Dat is uiteraard ook prima, want dat is juist de reden dat we het nestje vermelden. Als wij dan vervolgens contact opnemen dan blijkt vaak dat de partner niet van de aanvraag op de hoogte is en dat er eerst nog moet worden overlegd. Ook komt het regelmatig voor dat , ondanks dat we de verhuisdatum duidelijk vermelden, dit niet uit komt. 

Wij willen altijd graag zorgvuldig zijn en vanzelfsprekend ook de tijd voor de mensen nemen die een aanvraag doen. U kunt zich voorstellen dat dergelijke aanvragen heel veel tijd kosten en wij willen u dan ook vragen om alleen op een nestje te reageren als dit qua planning ook uitkomt. 

Ook verkopen wij geen pups buiten Nederland omdat deze pas na 15 weken i.v.m. de Rabiës enting mogen verhuizen en dat vinden wij niet in het belang van de pup. 

Volg ons ook op Instagram : we zijn hier niet heel erg actief mee maar af en toe posten we iets. 

Stuur ons geen berichtjes via Insta want die worden niet gelezen maar doe het via de mail. 

Wij zien uit naar uw reactie!